fbpx
Αναζήτηση - Σελίδες
Αναζήτηση - Παραδοσιακές Φορεσιές
Αναζήτηση - Προϊόντα
Αναζήτηση - Κατηγορίες
Αναζήτηση - Περιεχόμενο
Σύνδεση

Εγγραφή




0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Αδιάβροχο Μπουφάν Tifon Pentagon K07012

SKU: K07012
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Βασική τιμή με ΦΠΑ 186,25 €
Τιμή πώλησης 111,75 €
Κερδίζετε: -60,08 € (40%)
Τιμή / λ.:
3-5d.png

Μπουφάν Tifon Black Pentagon
10.000mm αδιαβροχοποιήση και 5000gr/24h (American Standard) αναπνευσιμότητα
Άνετη Γραμμή

info_outline Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€.
Μέγεθος
Χρώμα

Mπουφάν Parka μοντέλο Tifon, με θερμοκολλημένες ραφές και μεβράνη Ydor|Tec ™ PTFE laminated που προσφέρει 10.000mm αδιαβροχοποιήση και 5000gr/24h (American Standard) αναπνευσιμότητα. 

Διαθέτει δύο τσέπες μεγάλης χωρητικότητας στο στήθος όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω φερμουάρ κάθετου προσανατολισμού και δύο επιπλέον ίδιο μεγέθους στην κοιλιακή περιοχή.

Στα μανίκια υπάρχουν μικρότερες τσέπες χαμηλού προφίλ μοντέρνου σχεδιασμού για αποθήκευση εγγράφων βρίσκονται κ.α. Εξωτερικά έχει τοποθετηθεί "velvet" velcro για "χαμηλό θόρυβο" ενώ υπάρχει τμήμα ύφασμα ίδιου χρώματος που το καλύπτει σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί να φαίνεται.

Κάτω από την αμασχάλη υπάρχουν σημεία υποδοχής αέρα τα οποία ανοίγουν με φερμουάρ για να μειωθεί η ζέστη στο εσωτερικό σε περιπτώσεις έντονης εργασίας ή κίνησης.

Στο γιακά διάθετει κουκούλα που μαζεύει και κρύβεται εσωτερικά. Διαθέτει λάστιχο στις άκρες της που ρυθμίζει και βοηθά ώστε να προσαρμοστεί σωστά για να σας προστατεύει από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα.

Τα φερμουάρ που έχουν τοποθετηθεί επάνω στο μπουφάν είναι ΥΚΚ®.Για καλύτερη εφαρμογή τα μανίκια σφραγίζουν στην μανσέτα με velcro ενώ στο κάτω μέρος εσωτερικά υπάρχει κορδόνι για να μπορείτε το σφύξετε και να το γυρίσετε προς τα μέσα.


Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.